Домашні ковбаси - Зі свинини

Всі ковбаси виготовлені з натурального м'яса і сала за старовинним українським рецептом. Подається на гарячій пательні зі смаженою картоплею, цибулею, зеленню та хріном
Вага | 150/30/50 грам |
Рекомендуемые товары
- 85 грн.200 грам
- Приготований на бульоні зі свинини та яловичини, подається з домашньою сметаною, зеленою цибулею, та пампушками з часником.120 грн.300/50 грам
- 87 грн.200 грам
- З м'ясом яловичини і курки, готується з додаванням гвоздики, кореня петрушки та кореня селери,подається з хріном.97 грн.150 грам
- З телячими нирками, каперсами, та лимоном. Подається з домашньою сметаною та грінками.120 грн.300/50 грам
- З солоними огірками та квашеною капустою, подаються з картопляним пюре, вершковим соусом з білими грибами.136 грн.150/50/30